Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми плащам и... не ги изкарвам за 2 дни тия пари, ако се окаже боклук. Някой с апаратура да препоръчате? Някой от форума, който да прави такива полеви тестове? Или някой доказан сервиз с посещения на място?
    За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

• Колега, хубава Алфа 147 за 2000-3000лв --> НЯМА Тоест при всяко положение, ако решиш да взимаш такава, в този ценови диапазон, го прави с ЯСНОТО съзнание, че ще дадеш ПОНЕ още 1500-2000лв, за да стане...
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от novice Покажи съобщение
        Ми плащам и... не ги изкарвам за 2 дни тия пари, ако се окаже боклук. Някой с апаратура да препоръчате? Някой от форума, който да прави такива полеви тестове? Или някой доказан сервиз с посещения на място?
        А ми колега то за това е този форум!
        Има доста информация за четене!
        Направи го и тогава решавай как ще постъпиш.......

Идеални коли втора-пета употреба НЯМА!
        Важното е ти да си на ясно какви са ти очакванията и какво може да се очаква от дадената кола като изненадки и дали си подготвен за тях!!!

Във всеки град има срещи на феновете, иди поразпитай поразгледай, поинтересувай се кой може да ти помпгне и т.н.

Цената не е основния фактор за това дали колата е добра или не!!!

Давам ти прост пример: Купуваш моята кола, аз ти казвам Супер е, ти си водиш хора с теб и те разбират гледат и те потвърждават. Казвам ти съединителя е сменян преди 10000км. т.е. нов.... ти и тези с теб сте доволни, че с него проблем няма да имаш....... Обаче след 2000км. се чупи ухото на лагера (такива случаи има доста) иииии на теб ти се налага да смениш естествено цял комплект + труда, хоп 400-500лв......
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

• Не знам дали е от зимата - преди две седмици посетих салона и колата я нямаше. Все пак някой дали я познава?

Comment

• Тая кола май ще изчезне бързо

http://www.mobile.bg/11403112179270495
            sigpic

Comment

• Някой да може да каже нещо за тая обява http://www.cars.bg/c747356 .
              Нещо съмнителна ми стои . Колата на външен вид изглежда добре да няма нещо скрито?

Comment

• Първоначално публикувано от Rosenstz Покажи съобщение
                Някой да може да каже нещо за тая обява http://www.cars.bg/c747356 .
                Нещо съмнителна ми стои . Колата на външен вид изглежда добре да няма нещо скрито?
                Да, има, туин скРап под капака, че даже и скопената версия със 105 коня Пълен мъртвец, единствено е готина на външен вид. Като изключим мотора, кое друго ти изглежда съмнително в тая обява? Съвсем нормална кола 2-ра ръка, отиваш, гледаш и купуваш.
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от Rosenstz Покажи съобщение
                  Някой да може да каже нещо за тая обява http://www.cars.bg/c747356 .
                  Волана е от 156 ФЛ версия СПОРТ.

За най-утрепания мотор даже са и много парите.
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от mi7aka922 Покажи съобщение
                    Значи колега "novice" преди 5 месеца закупих моята Алфа 147 дизелче 116 к.с. без да очаквам даже че ще се спра на Алфа Ромео просто се качих в нея покарах я и разбрах че това е моята кола, а преди това оглеждах и Голф 4-ките и БМВ е46 320д и да ти кажа Алфата най-много ми допадна... просто чувството като седнах в нея е различно седалките са супер удобни и меки в сравнение на БМВ-то и Голф-а. Сега за 5 месеца съм и навил 17,000км. , което според мене е на нивото на един таксиджия относно въртене на километри , но 1 път не е дала признак за дефект или нещо от сорта. Наистина купих кола гледана от човек регистрирана и минах с около 500лв. за обслужване само и с течение на времето смених само задни накладки и тампони на стабилизиращата щанга, като всичко с работата за 120лв.. (работата беше към 50лв.). След това я поглезих с джанти 17-ки, но това са отделни неща, които не влизат в списък с ремонти. Окачването все още е здраво имайки в предвид, че със 17-ките имам около 10,000км навити и не я щадя грам по българските пътища! Друга кола скоро няма да заглеждам да купувам, но ако стане така ще гледам да е 147-ца след 2005 (фейслифта ) или 156 фейслифтова, НИКОЯ ДРУГА !!! Прави си изводи и вземай, което ти е най-много на сърце!
                    Абсолютно същото е и при мен само че гледах за Е39. Никога не съм очаквал, че ще купя Алфа 147, но като седнах в нея и ме спечели. Купих я от първи собственик от Италия, даже още поддържаме контакт с жената, от която я купих. Изключително съм доволен от нея и нямам никакви проблеми ( е има драскотини тук таме от маникюра на жената, но това не е проблем).
                    @novice Съвет към колегата, който си търси 147 за 2-3 хил. лева - недей. Хубава и запазена 147 си иска към 4 хил., че и над 4 хиляди. И не гледай тунингованите коли, защото е ясно как са карани.

Comment

• Тунинговани не гледам, не съм уличен състезател, нито ми харесва кича, наречен тунинг, а и то обикновено се тунинговат бензинови, а тук гледаме за дизел. Даже като бях в Брабус ми беше доста неприсъщо да трябва да творя карбонови боклуци за "разкрасяване" на вече завършени коли, но... някои са обърнали тоя кич в бизнес. Цената е относително нещо, може да купя уж запазена за 4 и после пак да се окаже, че трябва да и набича още 1-1.5 за стягане.
                      За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

• Повече от ясно е, че ще набиеш 1-1.5 след това...и това е повече от добре за ценовия клас около 4
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Какво лошо има в спарка? Мощност и или здравина му липсва?

Comment

• На 1,6 му липсва мощност,здравината няма я зачевам,че ще почне лют спор.
                            1,6 ТС,105 коня е безсмислен двигател.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Дали някой е гледал тази,че ми се вижда примамлива на вид и екстри http://www.mobile.bg/11399730285068785
                              EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                              EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                              NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Навито е слагано допълнително.
                                ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
                                X